‘Samen van betekenis – Jij maakt het verschil!’

Hoe zorgen we ervoor dat iemand zijn laatste levensfase zo goed mogelijk doormaakt? Op welke manier wordt er optimaal samengewerkt in de zorg bij mensen thuis, in hospices en in zorginstellingen? Welke unieke rollen vervullen de vrijwilligers en beroepsmatige krachten daarbij en hoe versterken die elkaar? En welke betekenis heeft dat voor de cliënt én de betrokken familieleden?

Wij gaan daarover graag samen met u in gesprek met minister Hugo de Jongeonderzoeker Steven Vanderstichelen en nog meer experts op het gebied van de palliatieve zorg en de organisatie van het vrijwilligerswerk. Maar ook over hoe we er samen voor zorgen dat dit in de toekomst mogelijk blijft. Wat vraagt dat nu van organisaties en de betrokken medewerkers? Hoe voorkomen we dat grenzen worden bereikt of zelfs worden overschreden?

Op 9 oktober organiseert VPTZ Nederland het congres ‘Samen van betekenis – Jij maakt het verschil!’, over het echt van waarde zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Nu en in de toekomst.

 

Samen van betekenis - Congres (https://leden.vptz.nl/agenda/samen-van-betekenis-jij-maakt-het-verschil/)

Header Header