Verbonden Verhalen

ingevoerd op 24-01-2019

Zaterdag 9 februari organiseert het Inloophuis Den Helder haar jaarlijkse open dag. Op deze dag willen zij graag laten zien wat ons Inloophuis is en wat mensen met een ernstige levensbedreigende ziekte, en hun naasten kunnen verwachten. Wie zij kunnen ontmoeten, aan welke activiteiten zij kunnen deelnemen.  Een open huis waarbij iedereen welkom is om langs te komen, in gesprek te gaan met elkaar en met de vrijwilligers.

 

Men kan op vele manieren betrokken zijn bij het Inloophuis. Betrokken als vrijwilliger, betrokken als gast, betrokken als ervaringsdeskundige, betrokken als hulpverlener bij één van de vele organisaties waarmee het Inloophuis mee samenwerkt.

Maar ook betrokken omdat je weleens mensen er over hebt horen vertellen.

 

Wij; Patty Souren en Emine Han, zijn stagiaires bij het Inloophuis. Wij nodigen iedereen uit om het eigen verhaal, de eigen betrokkenheid op papier te zetten. In een kort verhaal, een gedicht,  een tekening

 

Graag willen zij tijdens de open dag van het Inloophuis een boek aanbieden met al die verhalen. Een boek met de naam “Verbonden Verhalen” . Verhalen waarin al die vormen van betrokkenheid tot uitdrukking komen.  Het boek komt te staan in het Inloophuis van Den Helder en zal er altijd blijven. Ook na de open dag kunnen verhalen worden toegevoegd.. Het idee achter Verbonden Verhalen is dat er persoonlijke verhalen, tekeningen en gedichten op een gekleurd vel papier, in deze map worden opgenomen. Tijdens de open dag van het Inloophuis zal het worden gepresenteerd. Het gaat erom dat in deze verhalen ieder persoon zijn eigen verhaal kwijt kan over de ziekte Kanker, verlies, de strijd, impact en waarom het Inloophuis zo belangrijk is voor jou.

 

 

Doe mee, vertel uw verhaal. U kunt het tot donderdag 6 februari afgeven in het Inloophuis.

U kunt er uiteraard voor kiezen uw naam te noemen, maar zonder dat is uw verhaal ook van harte welkom.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

 Emine Han - 241602@cursist.rockopnh.nl en/of Patty Souren pattysrn@gmail.com

       

 

        Het adres van het Inloophuis is

        Marsdiepstraat 621b

        1784 AM Den Helder

 

        De open dag is zaterdag 9 februari van 12.00 – 16.00 uur

Inloophuis Den Helder Inloophuis Den Helder